“Too many people talk the talk, but very few actually walk the walk...practice what you preach; Action speaks louder than words.” — Ukendt

En bred vifte af erfaringer

Når vi ikke rådgiver om digitale løsninger, så producerer vi dem. Og omvendt. Vi har igennem årene specialiseret os inden for en række kompetencer, der giver os en unik mulighed for at hjælper vores klienter opnå resultater. Vores brede vifte af erfaringer kommer til din fordel, hvad enten det drejer sig om programmering af din hjemmeside, udvælgelse af design-kandidater, optimering af dit indhold, så det matcher, hvad dit publikum søger, drift af din virksomheds side eller unikke skræddersyede digitale designs.

Vi elsker, det vi laver

Så vi kan selv, det vi rådgiver om. Helt ud til fingerspidserne. Vi holder os konstant opdateret med de nyeste bevægelser, løsninger og trends, og er der en særlig teknologi, vi mener er vigtig at introducere for vores klienter, så har vi altid prøvet at bygge noget med det, inden vi anbefaler det.

Nedenfor kan du lære mere om, hvem der kan hvad i Actioncaller, hvorfor de elsker det de laver, og hvordan de er at arbejde sammen med som klient.

Rapport

Projektledelse, SEO & Analyse

Jakob Pedersen, Partner & Projektleder

Jakob fungerer ofte som projektleder og har mange års erfaring med både webudvikling, analyse, søgemaskineoptimering og online markedsføring. Når han ikke er igang med at rådgive kunder, kan du finde ham svinge kettlebells, deltage i diverse networking-arrangementer eller holde det overordnede overblik for teamet.

Brug for Jakobs kompetencer og rådgivning? Kontakt ham på jp@actioncaller.com

"Sådan skabes godt indhold"

Underoverskrift


Indhold & Drift

Laust Stoltze, Journalist

Laust er uddannet journalist og har flere års erfaring med journalistik og tekst både til web, print og tv. Han arbejder også med SEO, analyse og online markedsføring. Når han ikke er på kontoret, finder du ham måske i gang med nye råvarer i køkkenet eller fordybet i at udvide sin i forvejen brede film-horisont.

Brug for Lausts kompetencer og rådgivning? Kontakt ham på ls@actioncaller.com